"El alma cuando sueña, es teatro, actores y auditorio"

9 de marzo de 2010

Actuación del día 23 de marzo de 2010

Os adjunto, para general conociemiento, la información que me han mandado referente al lugar donde actuaremos el día 23 en el Certamen Compitalia 2010. Es la descripción del teatro, la dirección y alguna cosilla más:

Benvolgudes i benvolguts col.legues,envie de nou informació sobre les representacions del Talia dels dies22, 23 i 24 de març.
Hem estat veient el saló d'actes de l'IES Sorolla per veure lescondicions del teatre.
Té un escenari prou ample amb una pantalla alfons per si voleu fer alguna projecció. Les llums son prou adequades per a diferents situacions escèniques. Vull dir que el quadre de llums ens ha paregut prou complet. La megafonia està adaptada a un equip de cd que funciona prou bé. No hi ha mes, però pensem que és suficient.Bé, hi ha un micròfon per a fer la presentació, però pensem que no és necessari. Té una bona acústica.
Els vestuaris del gimnàs, que està al costat mateix, us serviran per organitzar-vos.
Hi ha parking pels professors però no és massa gran. Per això és millor que intenteu aparcar al voltant de l'institut perquè hi ha classes totes les vesprades i sols estar ple.
Per cert, l'adreça de l'institut és c/ Jose Mª Haro, 2 , que, com ja us vaig dir, està al final de l' avinguda Blasco Ibáñez.
En quant a les representacions heu de tenir en compte el temps de que disposeu per a tot: mitja hora com a màxim. És per això que l'escenografia no convé que siga molt complicada per fer el muntatge i desmuntatge lo més fàcil possible. Penseu que son molts grups els que actuaran i, si es retarda algú, repercutix en tots els altres.També seria convenient que féreu una xicoteta presentació del vostre treball, com ho haveu preparat, qui ha participat..., bé, el que us semble que pot ser interessant tant al jurat com als espectadors, que seran alumnes de l'institut i els que vosaltres vulgueu invitar. I això és tot.
El nostre ordre d'actuació serà el següent:
Dia 23, dimarts

4-- “Les Assembleistes d’ahir i d’avui”
-- IES Vilafranca -- Vilafranca
-- alumnes: 22(amb cor i músics) nivell: 3 i 4 ESO
Prof.: Elena Nomdedeu

4.30-- “El triclinium d’Scintilla”
-- IES Ximen d’Urrea,- L’ Alcora
-- alumnes : 20 nivell: 1 i 2 Bach
Prof.: Lluisa Bouché


5-- “Apolo y Dafne”
-- IES Violant de Casalcuch – Benicàssim
-- alumnes: nivell: 1 i 2 Bach
Prof.: Lourdes Bonet

Descans

6- “L’Assemblea de les dones”
-- IES Albal -- Albal
-- alumnes: 15 nivell: 1 i 2 Bach
Prof.: Mª Jesús Yago

6.30-- “El origen del amor según Aristófanes”
-- IES Sorolla -- València
-- alumnes: 8 nivell: 2 Bach
Prof.: Paloma Martí

7h-- “Fa i Lles”
--Colegio Sagrada Familia – València
-- alumnes: 50-55(amb músics) nivell: 3 ESO
Prof. : Txema Gil
Hay que hacer por tanto muchas cosas aún, tales como aprenderse el papel de una vez, concentrarse y entregarse.
Pero también hay que hacer el programa de mano de la función y invitaciones para las personas que queramos que vayan a vernos. Haré unos cuantos carteles mañana mismo y los pegaremos por el barrio. Los que vosotros hicisteis los he puesto por el colegio, pero son muy difícles de reproducir en grande. Mañana os daré algunos y los ponéis en vuestro patio, en la panadería, se lo dais a vuestros padres para que lo pongan en el curro... Tenemos que vendernos.

No hay comentarios: