"El alma cuando sueña, es teatro, actores y auditorio"

11 de mayo de 2010

Segona classe de dramatització del tercer trimestre



Hui hem fet altra vegada una classe de dramatització i per a variar ha sigut molt original i divertida.
Per començar hem fet un cercle i havíem d'anar dient el nostre nom(com els indis americans) i després inventar-nos un moviment per a que els demés ens reconegueren. Es a dir, que tu feies un moviment i els de l'altre i l'altre al vore els seu moviment havia de fer el seu i el de l'altre. Al començament va ser un embolic però després li agafarem el gust i mos eixia. Després vingué el més divertit i que mai havíem fet.
Txema ens posava pegatines en l'esquena d'un personatge famós( ja siga Gollum, Belén Estèban, el príncep, uns dels teletubbies,...) i mosatros havíem d'esbrinar qui era mitjançant preguntes als companys, però només podíem preguntar una vegada, va ser molt divertit sobretot per què hi havien uns personatges molt divertits.
Després ens posarem per parelles i el que havíem de fer era en un minut inventar-nos una escena amb els dos personatges que tenien i després d'això Txema va anar cridant i feien les actuacions curtes al escenari.
Però no acabà així sinó que agafarem i férem altra vegada el mateix però amb diferents personatges, però amb una diferència, ens posarem per grups de cinc persones i Txema ens donà més temps per fer "l'obra".
Ací arriba la meua última entrada aquest curs meravellós de teatre, espere que vos hagen agradat les meues entrades i sent no tindre fotos d'aquest dia, si algú té algunes fotos per favor que me les done.
Només puc acomiadar-me així: Un plaer estar amb vosatros!













No hay comentarios: