"El alma cuando sueña, es teatro, actores y auditorio"

11 de mayo de 2010

Assaig de "Pappa Mio", 4 de maig

Hui Txema no ha pogut vindrAfegir un vídeoe, per què estava amb els de segon en l'eixida a Poblet. Malgrat tot no em aturat el nostre ritme i hem estat amb Na Mari Carmen ( la professora d'anglés).
Al començament hem estat barallant amb la professora l'opció de baixar cap al saló d'actes per què a l'aula no hi havia espai però al final ens hem quedat a 3er A. Mentre els nostres amics, assajavem el ball mosatros el que feiem era assajar el paper en veu alta.
I com era normal hi havia molt de soroll aixína que al final haguerem d'anar, per una banda els que haviem d'assajar el paper de l'obra al laboratori i els que havien d'assajar el ball de Disney estaven al corredor dels esglaons.

Encara que amb molt de moviment hem aconseguit assajar malgrat que al final no baixarem al saló d'actes però bé crec que tot lo món té moltíssima il·lusió possada en aquest projecte perquè pocs són els que tenen una oportunitat aixina de fer un musical. Ara només cal esperar a Txema i possar-li ganes al musical
"PAPPA MIO".


No hay comentarios: