"El alma cuando sueña, es teatro, actores y auditorio"

14 de enero de 2010

Tercera sessió (2n Trimestre)

14 de gener de 2010

Huí, per ser dijous, hem fet classe de dramatització i fonamentalment hem treballat el moviment de les articulacions.
El primer que hem fet, que ja es trobava a faltar, ha sigut caminar per tota la sala amb una innovació, teniem que anar caminant i quan Txema deia per exemple: alegria, amor, emoció, por... Doncs quan nosaltres ens trobavem amb els companys, li feiem cares seguint el sentiment indicat, la qual cosa duia a situacions prou còmiques.

(cara de sorpresa) (cara de por)

Després el que hem fet per a jugar amb estos sentiments, ha sigut posar-nos en dos grups i cadascuna de les parelles que estava cara a cara eixia, feia el sentiment que deia Txema quan es trobava amb el company i després continuava caminant.


(expresió d´admiració) ( després de la trobada)

A continuació hem fet un exercici per a les articulacions, estirant-les, doblegant-les... I a més a més, hem inclós moltes parts del cos (canells,genolls,coltze,...) Aquest exercici és fonamental per al cor, ja que pel que fa a la seua actuació, és molt important l´expressivitat.


(doblegant els genolls) (estirant els colzes)

Després hem fet un ejercici no només per a exercitar el cos, sinó també per a donar peu a la imaginació, una de les coses que més ens costa traure fora (alguns és clar).


(ballant) (cosint)

En aquest ejercici hem fet des de cosir fins a montar a cavall, coses tan usuals com ballar un ball exòtic o vore carreres en la hípica. I després hem vist com se sentava una persona normalment i com es sentava amb situacions com esperar en la saleta d´espera o estar cansat.


(parant atenció) (muntant a cavall)

Després hem fet com si obrirem una porta amb diferents opcions (parlant pel mòvil, tallant-se les ungles...) i es veia una clara diferència entre una situació i altra.

A la fi, hem fet una xicoteta representació de la vida quotidiana (ordenar la nostra habitació, batre els ous...) amb onomatopeies (és a dir, sorolls pertinents a cada cosa) Ha sigut molt divertit i a més hem aprés un poc de movilitat a l´escenari.



Aquesta és la meua última entrada fins a maig! Adeu i un consell
DEIXEU LLIURE L'IMAGINACIÓ!!!

7 comentarios:

ximo dijo...

Adrian muy bien me ha gustado mucho .

belen ^^ dijo...

ami tambeee me a gustadoo muxoo♥♥
muy be exooo(LL)

Txema dijo...

MOlt bé Adrià.´T'he corregit les faltes i he reordenat una miqueta l'article, però només una miqueta (t'oblides de justificar el text i dels espais entre els punts, les comes i les paraules i el verb haver i alguna coseta més, però l'intenció de parlar i escriure en valencià té molt de mèrit i t'anime a que continues fent-lo.
Una abraçada i fins a maig.

Andrea Pastor dijo...

esta muy bien la entrada adrian pero menudas fotos nos hicistee!=)

Mariaa dijo...

ESTA MUY FRESCA ME GUSTA, PERO COMO A DICHO ANDREA
QUE FOTOS MADRE MIA JAJA
PERO ESTA RE BIEN !
UNBESO :)(L)

sonia dijo...

sta mu bien la entrada!! La clase me gustó mucho y veo que no nos costo tanto como antes.
SONIA (L)

Adrián el valencià dijo...

Que tontosXD graciés a tothom XD